Folyadékhűtők

folyadekhutok

Bizonyos épületeknél problémát okoz a légkondícionálás megoldása. Műemlékvédett épületek esetében a kinézet megóvása érdekében nem használhatók a split rendszerek a külső egység miatt, máshol a zajérték van szabályozva, irreális alacsony értékben megállapítva azt.

Nagyobb irodakomplexusok, bevásárló központok, szállodák, társasházak esetében pedig a tető távolsága lehet akadálya. Ilyen esetekben a legoptimálisabb megoldás a vízhűtéses folyadékhűtők alkalmazása. Működése során a hűtőközeg elpárologtatva hőt von el a környezetéből, így hűtve le azt.

Tulajdonképpen egy hűtőszekrényhez hasonlóan működik, azzal a különbséggel, hogy itt nem a levegőt hűti le, hanem a hőcserélőben keringtetett hűtőközeget. Igény szerint légcsatornáztatható változat is megoldható.

A folyadékhűtők működtetése rendkívül energiatakarékos, valamint az üzemeltetési költségek és a zajszint is minimális. 

Akár nyitva tartási időn kívül is állunk rendelkezésükre, így nem zavarjuk a forgalmat, és részletesen átnézhetünk, átbeszélhetünk minden fontos részletet! Ezen berendezések beszerelése, karbantartása komoly szakértelmet, összehangolt munkát igényel.

Hívjon minket bizalommal, levesszük a gondot a válláról!