Hűtéstechnika

hutestechnika

Ma már sok otthon része a légkondícionáló berendezés, ahol pedig még nincs, ott is felmerült már a gondolata.

Azt azonban fontos tudni, hogy a klímaberendezések beszerelését, karbantartását kizárólag F gáz kártyával rendelkező szakemberek, hitelesített vállalkozások végezhetik el. Klímaberendezések vásárlásához is szükséges egy tanúsítvány, melyben igazolják, hogy ki fogja végezni a beszerelést: az adatlapot a beszereléssel megbízott cég tölti ki, és igazolja az elvállalt, szerződésben rögzített munkát.

Szakszerű segítségünkkel megkönnyítjük a választást, ami csak látszólag egyszerű. Fontos, hogy tudjuk, mekkora a hűteni kívánt terület, szigetelve van-e az épület, és még számos, esetleg Önben fel sem merülő kérdéssel igyekszünk a legoptimálisabb választásban segítségére lenni.

Amennyiben már van klímaberendezés otthonában, irodájában, a karbantartási munkálatokat bízza ránk!

Egy klímaberendezés csak akkor működhet tartósan és valóban komfortérzetet nyújtóan, ha megfelelően és rendszeresen van karbantartva.

A levegőben szálló por, a nyárfa virágzásakor szálló vattaszerű pamacsok, pollen mind lerakódik a kültéri egységen, filcszerű bevonatot képezve azon. A beltéri egység rendszeres tisztítása is nagyon fontos, ez táptalaja lehet penészgomba telepek kialakulásának is, de nagyobb áramfogyasztást is eredményez, csökkenő élettartamot, valamint akár a rendszer meghibásodását is magával vonhatja.

A klímaberendezéseket célszerű a szezon elején és végén ellenőriztetni, és a megfelelő vegyszeres eljárással megtisztítani.