Fűtés-szerelés (Fűtés technika)

A magyarországi ingatlanok nagy részében elavult, pazarló fűtő és melegvíz - termelő rendszerek működnek, melyek magas rezsiköltségeket és szükségtelen környezetszennyezést okoznak. Ezen rendszerek felújításával, korszerűsítésével – a meglévő rendszer állapotától és a fűtéskorszerűsítés céljára szánt pénz nagyságától függően – 10-30%-os energia megtakarítás is elérhető.

Fűtés

Sok épület esetében már a kis ráfordítást igénylő fűtéskorszerűsítés is számottevően javítja a fűtés hatásfokát és az épületben élők vagy dolgozók komfortérzetét! Nagyobb átalakítás esetén kondenzációs kazán és megújuló energiát hasznosító berendezés, pl. napkollektor is beépítésre kerülhet.

Teljes körű fűtéstechnikai tapasztalattal rendelkező munkatársaink felmérik a fűtő és a vízmelegítő rendszer állapotát és megismeri az Ön valamint az épületet használók igényeit, energiafelhasználási szokásait. Ezek alapján átgondolt javaslatokat ad a fűtéskorszerűsítés célszerű változataira.

Az Ön választását a műszaki szükségletektől függően tervezés, szakszerű kivitelezés, a felújított rendszer üzembe helyezése és beszabályozása követi.

Ha nem érzi elégnek a fűtőtest hőfokát, annak több oka is lehet. Lehet, hogy a légtelenítés a megoldás, de az is előfordulhat, hogy a radiátor eliszaposodása miatt vegyszeres átmosásra van szükség: ekkor ugyanis törmelék, szennyeződés halmozódott fel annak belsejében, ami megfelelő eljárások nélkül lerakódik. Mindenképpen szerelőre van szükség!

A biztonságos és hatékony, tehát gazdaságos fűtés előfeltétele a rendszeres és alapos karbantartás.

Amennyiben a fűtési rendszerének átalakítása mellett dönt, segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb fűtési típust, és készülékeket. A vásárlás ugyanis nem olyan könnyű feladat, mint amilyennek talán elsőre látszik.

Adódhatnak bizonyos szempontok, amelyekre ilyenkor tekintettel kell lenni. Mekkora területet kíván fűteni? Milyen az épület szigetelése, falszerkezete? A meleg vizet hogyan szeretné biztosítani? A megfelelő kazán, radiátor, tűztérbetét kiválasztása során kollégáink ugyanúgy a rendelkezésükre állnak. Kérdéseikre egy helyszíni szemle során pontosabb, személyre szabottabb válaszokat adhatunk.

Kérdés esetén, kérem forduljon hozzánk bizalommal.